Podcast: ik en wij

‘Aan de ene kant willen we veilig en sterk op eigen benen kunnen staan, aan de andere kant willen we veilig opgaan in iets wat ons soms eenzame ik overstijgt. Mystiek, wordt die overstijgende ervaring wel genoemd. Ik wil eens onderzoeken hoe dat nu zit, met die fundamentele ervaring van onderscheid en eenheid. Waar zit de mystiek van onze tijd?’

Voor kerkzondergrenzen.nl schreef ik vier teksten over mystiek, en sprak die in. Je hoort hem hier:

PODCAST IK EN WIJ

Informatie over de uitzending vind je hier: klik

Het gedicht ‘Aan een boom’ van Vasalis vind je hier: klik

Gebruikte nummers
“Wie verbindt mij, houdt mij bij elkaar” is een lied van Chris Fictoor.
“None of us are free” is een lied van Solomon Burke
“Kyrie” is een lied van Jeroen Zijlstra

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *